De Jachthaven & Camping.

Welkom bij de jachthaven.

De jachthaven is geschikt voor alle leeftijds- groepen we bieden veel rust en ruimte maar ook is er een trampoline en zwembad voor de kinderen kleinkinderen. Maar ook heeft de jachthaven uitstekende faciliteiten, zoals elektra, water, modern toiletgebouw met douches. Ook kunt u hier in een prachtig natuur wandelen.  Maar op het water kunt u alle kanten op bijvoorbeed richting Warffum, Winsum maar ook richting Uithuizen, Lauwersmeergebied. Voor meer informatie kunt u kijken op.       http://varen.groningen.nl

 

De jachthaven ligt gelegen tussen Bedum en Winsum. Bedum is met zo'n 8600 inwoners het grootste dorp binnen de gemeente. Een dorp dat slechts 9 kilometer van Groningen ligt. Bedum heeft tal van voorzieningen op gebied van bijvoorbeeld kunst en cultuur maar ook een overdekt zwembad. Maar ook zijn hier veel winkels en supermarkten en restaurantjes. (15 minuten fiesten).

http://www.bedum.nl

 

Winsum telt 13.598 inwoners. De ideale ligging tussen de stad Groningen en het Lauwersmeergebied maakt dat het er prettig wonen en leven is. Winsum  heeft tal van voorzieningen op gebied van kunst en cultuur maar  ook zijn er veel winkels en supermarkten en restaurantjes. (15 minuten fietsen)

http://www.winsum.nl

 

klik hier voor tarieven

 


 

Welkom op de Camping.

 

Camping.

Op zoek naar ruimte, water en natuur? Kom ook genieten van de rust en de mooie omgeving. De camping is gelegen aan het water in de recreatiehaven van Onderdendam. Zowel voor vaste staanplaatsen als tijdelijke kampeerders

biedt de jachthaven uitstekende faciliteiten, zoals elektra, water, modern toiletgebouw met douches en wasmachine en droger en een trekkershut.

Ook voor campers is er een ruime plaats.

 

Trekkershut.

Voor maximaal 4 personen: Huur hut per nacht (incl. gas, elektra en koelkast)

 

Camperplaats.

 

Wij beschikken over een ruime camperplaats met electra-aansluitingen ( 10 Amph ).

 

 klik hier voor tarieven

 


 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Havenmeester Tel: 06-30868874.